Європейські спостерігачі відвідали “Зорю Полтавщини”

Зокрема в Україні працюватимуть близько 40 довгострокових спостерігачів від Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO), які вже мають подібний досвід діяльності. Двоє представників ENEMO перебуватимуть на Полтавщині. Про це іноземні спостерігачі Драгос Джимана та Срджан Косановіч повідомили під час відвідання редакції Всеукраїнської громадсько-політичної газети “Зоря Полтавщини” і зустрічі з головним редактором видання, секретарем Національної спілки журналістів України, головою обласної організації НСЖУ Григорієм Гринем.

– До України вже направлено кілька груп спостерігачів від Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами, в тому числі й у Полтавський регіон. Мета нашого приїзду – спілкування з виборцями, збір інформації про хід виборчої кампанії, про те, як налаштовані українці напередодні виборів, а також про те, наскільки демократично в Україні відбувається виборчий процес, – повідомив Драгос Джимана.

Представники Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами, які працюватимуть в нашій області, повідомили, що на основі даних, зібраних ними та іншими спостерігачами, ENEMO зробить свої висновки про прозорість і демократичність виборів до Верховної Ради і обов’язково оприлюднить їх. Яка погода на Омеляна,  таким буде й січень

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.