“Ворскла” – “Динамо” – 1:0

"Біло-зелені" грали дисципліновано і грамотно. Скориставшись помилкою київського захисту, Громов на 26-й хвилині точно пробив у нижній лівий кут воріт, які захищав Коваль.

У другому таймі, намагаючись відігратися, гості підсилилися Гармашем, Ярмоленком та Ідейе, котрі вийшли на заміну. Але всі їхні потуги або розбивалися об захисні редути господарів, або ж на останній лінії свою голкіперську майстерність демонстрував Долганський.

До того ж, коли кияни великими силами  пішли на штурм  воріт суперника, у Безуса і Лієтави, який теж вийшов на заміну, були ще моменти для взяття воріт, проте і єдиного м'яча Громова вистачило для здобуття "Ворсклою" позитивного результату.

У суботньому матчі наші земляки грали таким складом: Долганський, Даллку, Селін, Чеснаков, Краснопьоров, Громов (Ткачук, 68), Безус, Маркоскі (Лієтава, 79), Сапай, Кривошеєнко (Чичиков, 62), Янузі.

В інтерв'ю телеканалу "Футбол" автор переможного голу Артем Громов зазначив, що забитий м'яч став для нього поки що найважливішим у його футбольній кар'єрі.

– Ми вже втомилися програвати, – зізнався він. – Дуже хотілося виграти. А "Динамо" для цього був гарним подразником. Переграли киян за рахунок самовіддачі.

До гри із київським "Динамо" "Ворсклу" готував виконуючий обов'язки головного тренера Сергій Свистун, який до цього очолював дублерів команди. Йому допомагали Анатолій Момот і Володимир Белаков, котрі раніше входили до штабу Миколи Павлова, а також улюбленець полтавських уболівальників, який зовсім недавно розпочав тренерську кар'єру, – Василь Сачко.

Старшим тренером молодих "ворсклян" призначено Володимира Прокопіненка, асистентом якого буде Геннадій Медведєв.

Результати інших матчів 6-го туру: "Арсенал" – "Іллічівець" – 2:1, "Говерла" – "Металіст" – 0:3, "Кривбас" – "Дніпро" – 0:0, "Металург" Д – "Таврія" – 1:1, "Карпати" – "Металург" З – 2:1, "Волинь" – "Зоря" – 2:2, "Чорноморець" – "Шахтар" – 1:5.

Наступну гру "Ворскла" проведе 24 серпня у Луганську із місцевою "Зорею".

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.