Від фіскального органу – до сервісної служби

Донині ці послуги в Державній податковій інспекції міста Полтави надавалися різними підрозділами, в різних робочих кабінетах, розташованих зовсім не поруч. Відтепер, із запровадженням сервісного центру, весь комплекс адміністративних послуг повністю сконцентрований на І поверсі в одному залі приміщення установи, повідомив під час брифінгу з нагоди відкриття Центру обслуговування платників податків ДПІ у місті Полтаві начальник зазначеної структури Богдан Лизун:

– Відкриття Центру ми проводимо в рамках програми модернізації та реформування податкової служби, маємо на меті надання платникам податків якісних кваліфікованих сервісних послуг. Адже співпраця з платниками податків, порозуміння, відвертий діалог та партнерські стосунки є пріоритетним напрямом нашої роботи у виконанні основного завдання – забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів. Як і в кожній цивілізованій державі, в Україні сумлінний платник повинен мати найвищий статус і найкращий сервіс. Тож маємо надію, що наш Центр обслуговування платників податків стане прикладом забезпечення належних умов для ведення бізнесу, – наголосив він.

Нині на обліку в ДПІ у місті Полтаві перебуває більше 31030 платників податків, які тільки в цьому році вже сплатили до бюджетів усіх рівнів понад 1,4 мільярда гривень податків. І, безперечно, вони мають право на комфортні умови обслуговування податківцями. Внаслідок змін, що відбуваються, податкова служба трансформується з фіскального органу в сервісну державну службу, орієнтовану на клієнта. Тож з відкриттям Центру по суті впроваджується індивідуальний підхід до кожного платника податків.

У відкритті Центру обслуговування платників податків взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко, голова обласної ради Іван Момот, голова Державної податкової служби у Полтавській області Володимир Задорожний, Полтавський міський голова Олександр Мамай.

Полтавщина за рівнем наповнюваності державної казни нині перебуває на 3–4-му місці в Україні. Вітаючи присутніх, Олександр Удовіченко висловив переконання, що відкриття сервісного центру сприятиме створенню більш тісних і дружніх партнерських відносин між податковою службою й виконавчою владою в цілому та бізнесом.

Саме завдяки співпраці виробників і бізнесу та податкової служби в області фінансується соціальна сфера, впроваджуються масштабні програми, спрямовані на поліпшення життя людей, підкреслив Іван Момот.

Вдячність сумлінним платникам податків за співпрацю та керівникам міста й області за підтримку у відкритті сервісного центру висловив Володимир Задорожний.

У сервісному центрі ДПІ у місті Полтаві платник зможе отримати вичерпну інформацію про новини податкового законодавства, відповідну документацію, консультації, подати податкову звітність та кореспонденцію.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.