Затишок для маленьких пацієнтів

Тож, аби маленьким пацієнтам було комфортно і затишно, відгукнувшись на пропозицію Глобинської РДА, керівники названих госпформувань подбали, щоб в лікарняних палатах замінили старі вікна на металопластикові, постелили новий лінолеум, придбали для палат меблі, телевізори та холодильники.

– Мені дуже приємно передавати лікарям символічні ключі від оновленої палати. Певен, матері й дитині буде легше перебувати у лікарні, коли тут створені такі комфортні умови. Сподіваюсь, у такій палаті хворі діти швидше одужуватимуть, – зазначив генеральний директор ТОВ ІПК “Полтавазернопродукт” Олександр Яковенко. – Взагалі агропромисловий холдинг “Астарта-Київ” дуже серйозно працює у плані розвитку й підтримки соціальної сфери. Крім того, що ми беремо участь у таких благодійних проектах, із усіма сільськими радами, на територіях яких працюємо, у нас укладені угоди соціального партнерства. Згідно з ними сплачуємо 20 гривень за кожен гектар орендованої землі. Ці кошти спрямовуються винятково на розвиток соціальної сфери.

За словами Олександра Яковенка, на ремонт палати витрачено понад 35 тисяч гривень. Утім, до кінця року за рахунок підприємства буде відремонтовано ще дві палати у центральній районній лікарні, на що в цілому буде використано близько 120 тисяч гривень. Для ТОВ “Глобинський м’ясокомбінат” це також уже друга відремонтована палата. У ній лікуватимуться діти-чорнобильці.

Голова Глобинської райдержадміністрації Валерій Ведмідь подякував спонсорам за такий подарунок лікарні. Він зауважив, що на всіх палатах, відремонтованих за кошти спонсорів, обов’язково будуть прикріпляти таблички, аби люди знали благодійників. Слова вдячності представники районної влади та спонсори почули і від лікарів. Зокрема в.о. головного лікаря Глобинської центральної районної лікарні Людмила Проворовська зауважила, що ці ремонти дуже доречні, адже наразі лікарня готується до отримання звання “Лікарня, доброзичлива до дитини”. “Ми сподіваємось, що з часом усі палати будуть виглядати саме так, а наша лікарня буде найкращою в області”, – зазначила вона.

aГолова Глобинської райдержадміністрації Валерій Ведмідь, головний інженер ВАТ “Глобинський м’ясокомбінат” Сергій Лебедєв, в.о. головного лікаря ЦРЛ Людмила Проворовська, генеральний директор ТОВ ІПК “Полтавазернопродукт” Олександр Яковенко, завідуюча дитячим відділенням лікарні Алла Сімонова.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.