Відродження села – справа молодих

Про високий рівень підготовки спеціалістів для сільгоспвиробництва розповіла ректор аграрної академії, професор Валентина Аранчій.

На базі ТОВ “Агрофірма “Маяк” Котелевського району функціонує Центр виробничого навчання, де студенти ПДАА проходять виробничу практику та захищають дипломні роботи. Добре, що на Полтавщині готують такі висококваліфіковані кадри для села, адже без села немає майбутнього, зазначила Герой України, голова Котелевської райдержадміністрації Тетяна Корост.

У рамках виставки-ярмарку було проведено День відкритих дверей ПДАА та ярмарок вакансій, під час якого керівники агроформувань розповідали про форми і методи господарювання та запрошували випускників академії на роботу в господарства. Також було започатковано конкурс на кращий студентський проект із розвитку українського села. Всі бажаючі мали нагоду скуштувати польову кашу й смачний коровай, справжнє полтавське сало й свіже молоко, іншу продукцію, надану агроформуваннями “Маяк” Котелевського, “Агроекологія” Шишацького, “Докучаєвські чорноземи” Карлівського районів. Хорошого настрою учасникам заходу додавала культурно-розважальна програма.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.