Давні й нові друзі газети

Разом із поштарями на заході вшановували й поціновувачів інформаційного простору – активних передплатників періодики.

З професійним святом і з Днем передплатника присутніх привітали начальник центру обслуговування споживачів № 1, що у Великій Багачці, Миргородського центру поштового зв’язку № 5 Полтавської дирекції УДППЗ “Укрпошта” Галина Фесенко, заступник голови Великобагачанської райдержадміністрації Микола Халдай, заступник голови районної ради Євген Луценко, селищний голова Олександр Чобітько, начальник Миргородського ЦПЗ № 5 Анатолій Іщенко, заступник директора обласної дирекції УДППЗ “Укрпошта” Людмила Сушко.

Організатори підготували цікаву програму з пісенними, танцювальними, театралізованими номерами у виконанні артистів районного Будинку культури, дитячих художніх колективів.  Газети, які презентувалися на заході, представляли музичною рекламою і сценками. “Кругозір кожного розширюється від того моменту, коли беремо в руки улюблене періодичне видання, і насамперед – “Зорю Полтавщини”, – так першою зі сцени представили нашу газету – найтиражніше видання регіону. Про поважну газету краю, яка береже традиції і завжди йде в ногу з часом, її основні теми, додатки, традиційні розіграші призів для наших передплатників розповіла комерційний редактор “Зорі Полтавщини” Ірина Рогожинська. Подарунок від нашого видання отримав постійний передплатник газети з 1962 року Михайло Бутенко. (Розповідь про подружжя Михайла і Ніни Бутенків, для яких передплата на 2012-й рік стала 50-ю, буде вміщено у найближчих випусках зорянського додатка “Сім’я”).

Сувеніри і призи від “ЗП” отримали й передплатники, які обрали нашу газету на наступний рік, – давні й нові друзі газети: Лідія Трошина, Марія Янкова, Ольга Стряпська, Степан Здрилюк, Тетяна Онупко, Марія Лопатко, Наталія Бут, Ольга Свинаренко, Христина Юрик, колективи кількох організацій.

– Передплачую “Зорю…” понад 20 років, читаю в ній усе, з першої до останньої сторінки, і все подобається, особливо рецепти народної медицини. Ось знову передплатила на рік, – розповіла пенсіонерка Лідія Григорівна Трошина.

Поштовики презентували свої послуги, запрошували людей почаювати біля самовара і поспілкуватися. Залюбки фотографувався з бажаючими колоритний “листоноша Пєчкін”, нічим не поступаючись у доброзичливості та сумлінності своєму “мультяшному” прообразові. Багатьом працівникам сільських поштових відділень району були вручені відзнаки за сумлінну працю.

aПостійний передплатник “Зорі Полтавщини” Михайло Бутенко з учасником свята – “листоношею Пєчкіним” – поштарем із Красногорівки Григорієм Омеличем.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.