Михайло Кривошей: “Наш пріоритет – зберегти кожну бюджетну копійку”

На цьому наголосив новопризначений начальник КРУ в Полтавській області Михайло Кривошей під час прес-конференції для центральних і місцевих ЗМІ:

– У зв’язку із розширенням функцій нашої структури більше уваги приділятимемо роботі щодо профілактики розкрадання бюджетних коштів та ефективного їх використання. Акцент робитимемо саме на оперативному аудиті. Президент поставив перед нами завдання – зберегти кожну бюджетну копійку, і ми робитимемо все, щоб це завдання виконати.

З метою підвищення ефективності роботи державної фінансової інспекції області передбачена реорганізація структури КРУ в Полтавській області – укрупнення районних підрозділів у міжрайонні.

За словами Михайла Кривошея, державна фінансова інспекція області продовжуватиме тісну співпрацю з правоохоронними органами.

Перший заступник начальника КРУ в Полтавській області Володимир Дмитренко поінформував журналістів про результати роботи управління протягом поточного року та назвав кілька найбільш резонансних фактів розкрадання державних коштів, нецільового їх використання. Серед них – незаконне землевідведення, внаслідок якого державі було завдано збитків на суму близько 1 мільйона гривень. Нині земельна ділянка повернута у власність територіальної громади.

У ході прес-конференції було порушено ряд інших актуальних питань.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.