“Завжди читаю!..”

Уже третій рік поспіль першим передплату на наше видання оформив пенсіонер із Полтави Петро Петрусь. Разом із квитанцією у подарунок він отримав і фірмову футболку з логотипом газети.

– "Зорю Полтавщини" завжди читаю із задоволенням, – каже він. – Ви не вишукуєте "смажених" фактів, сенсацій, а подаєте об'єктивну, різнопланову інформацію. Тому я постійно передплачую вашу газету.

– "Зорю…" передплачувала ще моя бабуся, – розповідає Наталія Мартиненко із села Степне Полтавського району. – Моя сім’я теж продовжує цю традицію. А найбільше подобаються тематичні додатки.

– Вашу газету передплачую із 1961 року. І ніколи їй не зраджував, – говорить полтавець Олексій Кільчик. – Брав участь у розіграші призів і навіть вигравав. Ви допомагаєте бути у курсі подій, що відбуваються в області.

– "Зорю…" купую у кіосках, – приєднується до розмови Михайло Барило із Нових Санжар. – У ній є чимало публікацій про життя простих людей. Хоча сам більше цікавлюся політикою. Імпонує те, що ваша газета висвітлює все помірковано, надміру не згущуючи фарб.

Того дня ще кілька полтавців поверталися додому із подарунками від "Зорі Полтавщини", які отримали за оформлену передплату.

Читачів і газетярів також привітали учасники зразкового ансамблю "Перлинка" Малої академії мистецтв ім. Р.Кириченко.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.