Впевнений поступ славного міста

Головні урочистості відбувалися на оновленому стадіоні ФК “Карлівка”. Навесні цього року районна рада передала цю спортивну споруду благодійній організації “Фонд “Добробут, Благодійність, Розвиток”, засновником якої є ТОВ “АПК “Докучаєвські чорноземи” (голова ради засновників – Андрій Сокіл). Було започатковано масштабну реконструкцію стадіону, котрий до цього був дещо занедбаним. Свій внесок у цю справу зробили також ПСП “Орач” та ПАТ “Карлівський машинобудівний завод”. Як повідомив Андрій Сокіл, загалом у реконструкцію вкладено понад три мільйони гривень. А плани на майбутнє у ТОВ “АПК “Докучаєвські чорноземи” з розвитку спорту в районі ще грандіозніші – будівництво критого палацу спорту та створення школи футболу. Отож реконструйований стадіон став гідним подарунком до 280-річчя міста, і саме сюди маршами запрошували карлівчан та гостей міста на головні урочистості духовий оркестр ПАТ “Карлівський машинобудівний завод” та народний дівочий духовий оркестр “Роксолана” з Кременчука.

Вітаючи карлівчан із 280-річчям міста, голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко, голова обласної ради Іван Момот, керівники району й міста підкреслили, що Карлівка багата не лише своїм славним минулим, а й сьогоденням, вона динамічно розвивається завдяки наполегливій та невтомній праці її мешканців. Карлівчанам, які гідно продовжують трудову і спортивну славу свого рідного міста, було вручено грамоти облдержадміністрації, обласної ради, управління фізичної культури і спорту ОДА, райдержадміністрації, районної та міської рад. Крім того, нагрудними знаками “За заслуги перед містом” нагороджено Карлівського міського голову з 1989-го по 2006 рік Михайла Скребця, заслуженого тренера України, суддю національної категорії, учасника бойових дій у Великій Вітчизняній війні Василя Соловйова та депутата Карлівської міської ради п’яти скликань Миколу Шматченка.

Символічний ключ від реконструйованого міського стадіону голова ради засновників ТОВ “АПК “Докучаєвські чорноземи” Андрій Сокіл вручив вихованцям Карлівської ДЮСШ, які того дня стали переможцями обласного турніру з міні-футболу. Голова ОДА Олександр Удовіченко, Карлівський міський голова Володимир Слєпцов відзначили їх кубком та призами.

Виправдав у святковий день сподівання мешканців міста ФК “Карлівка” (на фото), який у першому матчі на оновленому стадіоні переміг ФК “Стандарт” (Нові Санжари) з більш ніж переконливим рахунком – 8:0 – і став переможцем своєї групи у чемпіонаті області. Під час розіграшу святкової лотереї щасливчики стали власниками футбольних м’ячів з автографами гравців ФК “Ворскла”, радіоприймачів, мобільних телефонів, спортивних велосипедів тощо. До речі, кошти за реалізовані лотерейні білети організатори спрямують на допомогу дитсадкам Карлівського району.

Завершальними акордами урочистостей стали святковий концерт та феєрверк.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.