“Зоря Полтавщини” примножує спортивні традиції

Та й самі зоряни виступають на різноманітних спартакіадах, турнірах. Скажімо, у червні нинішнього року вони, у складі журналістської збірної області, здобули перше місце і Кубок на престижному міжнародному футбольному турнірі в Харкові. До того ж газета є інформаційним спонсором багатьох спортивних заходів.

Ось і цього разу “Зоря Полтавщини” надає інформаційну  підтримку змаганням, які проходитимуть у рамках Олімпійського дня спорту в Лубенському лісотехнічному коледжі. Присвячені вони 20-й річниці Незалежності України, 120-річчю лісотехнічного коледжу та 20-річчю Федерації футболу України. 30 вересня у спортивному комплексі цього навчального закладу відбудуться змагання з футболу, гирьового спорту, кульової стрільби, армспорту.

За словами директора Лубенського лісотехнічного коледжу, заслуженого лісівника України Романа Сендзюка, “Зоря Полтавщини” неодноразово розповідала про цей навчальний заклад, його здобутки й проблеми. Нинішня інформаційна підтримка популярною газетою спортивного заходу сприятиме пропаганді здорового способу життя серед молоді.

Допомогу в організації і проведенні спортивних змагань у Лубнах надають Національний олімпійський комітет, газета “Сільські вісті”, Федерація футболу України, Асоціація аматорського футболу. Докладну розповідь про цей турнір буде опубліковано на шпальтах “Зорі Полтавщини”.

Редколегія “Зорі Полтавщини”.

aСтуденти Полтавського кооперативного технікуму – переможці традиційної легкоатлетичної естафети “Зорі Полтавщини”, яка проходила у травні нинішнього року.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.