Побільшало чемпіонів світу-полтавців

Світлана Кочергіна, крім перемоги в командній першості, посіла третє місце в турнірі з класичними битами. Тренує спортсменок на базі СК “Політехнік” заслужений тренер України, доцент кафедри фізичного виховання Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського Микола Севрюк.

Також у португальському місті Візеу пройшов чемпіонат світу з фрі-файту- 2011 (WUFC). Збірна України, у складі якої виступали 14 спортсменів, показала блискучий результат, ставши командним чемпіоном світу. Загалом наші спортсмени завоювали 14 медалей – 5 золотих, 5 срібних та 4 бронзові. Половину нагород збірної України вибороли спортсмени з Комсомольська – Володимир Шемаров та Артем Таньшин.

З цієї нагоди в малій залі міськвиконкому з прославленими атлетами зустрівся міський голова Комсомольська Сергій Супрун. Голова обласної федерації фрі-файту і східних єдиноборств Євген Мельников поінформував про хід змагань та виступи наших спортсменів. Також він подякував міській владі та благодійному фонду “Полтавський ГЗК” за допомогу в організації поїздки на чемпіонат світу в Португалію.

Фрі-файт – це вид спорту, бойове мистецтво, яке поєднує елементи ударних технік (боксу, кікбоксингу) та боротьби. Сьогодні це популярний напрям контактних єдиноборств, яким займаються тисячі людей в Україні, Португалії, Італії, Сполучених Штатах Америки, Бразилії, Китаї. 2004 року фрі-файт офіційно зареєстрований як вид спорту.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.