Відроджувач призабутих пісень

Музика зацікавила Геннадія Рагуліна ще в шкільні роки. Перші репетиції, концерти, участь у музичних конкурсах допомогли юнакові остаточно визначитися з вибором майбутньої професії. Після служби в армії він вступив до Харківського державного інституту культури (нині – Харківська державна академія культури). Ще в студентські роки пісні Рагуліна почали звучати на радіо й телебаченні.
Творчі пошуки молодого музиканта тривали до початку 1990 року. Саме в цей період він разом із відомим звукорежисером Леонідом Сорокіним вирішив створити власний гурт “Архів ресторанної музики”. Поштовхом стало бажання донести до широкого загалу призабуті старі пісні, які свого часу були заборонені й звучали лише, так би мовити, в камерному виконанні. “Архів ресторанної музики” став одним із перших виконавців шлягерів минулих часів у власному оригінальному аранжуванні. Перший альбом полтавські музиканти повезли до Москви, де він потім перевидавався більше десяти разів і розійшовся мільйонним тиражем.
Останні два роки митець є керівником творчого об’єднання “Студія естрадного вокалу Геннадія Рагуліна” при обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді, де талановитих дітей навчають співу.
Як і колись, його нинішнє життя повністю присвячене музиці. Лише за останні три роки він написав понад 80 нових пісень. Найкращі з них звучатимуть 14 квітня в концертному залі ОЦЕВУМу на творчому вечорі, присвяченому 20-річчю від дня заснування гурту “Архів ресторанної музики” та 30-й річниці творчої діяльності її вокаліста, талановитого композитора Геннадія Рагуліна.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.