Срібні переливи дитинства

Віра ІЛЬКОВА
Ганна ЯЛОВЕГІНА
“Зоря Полтавщини”
Євген ЛОПУШИНСЬКИЙ
Прес-служба облдержадміністрації

* * *
КременчуцЬКі школярі вишикувалися на урочистих лінійках у школах, ліцеях та колегіумах у день останнього дзвоника.
Незабутнє шкільне свято відбулося й у Кременчуцькому педагогічному училищі імені А.С. Макаренка, на базі якого функціонують два обласних навчальних заклади – ліцей для обдарованої молоді та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою.  Привітав ліцеїстів голова обласної ради Олександр Удовіченко. Родзинкою нинішнього свята стала виведена випускниками формула успіху – велике відкрите серце, котре не тільки міцно поєднало всіх, а й надихало на навчання, взаєморозуміння та змістовний відпочинок. Ще одна знахідка – свій останній дзвоник молодь вирішила відпустити в небо, прив’язавши його до повітряних кульок.
Окрасою дійства був вічний і красивий, такий ліричний і улюблений вальс.
* * *
Голова облдержадміністрації Валерій Асадчев взяв участь у святі останнього дзвоника в школі-інтернаті ім. Н.К.Крупської в обласному центрі. Він щиро побажав молодим людям, щоб на цьому шляху їх завжди супроводжувала удача.
– Вчителі прищепили мені життєву формулу, яку я сповідую все своє життя: скільки людина живе, стільки вона повинна вчитися. І чим більше матиме знань, тим цікавіше буде жити, – зазначив Валерій Асадчев.
Молодшим учням голова облдержадміністрації побажав гарно відпочити влітку. Запевнив, що влада зробила все можливе для належної організації оздоровчого сезону школярів. Порадувало й те, що цьогоріч на лінійці в інтернаті було вдвічі менше дітей, ніж кілька років тому. Адже більшість його вихованців знайшла нові родини і мешкає в будинках сімейного типу та прийомних сім’ях.
Разом із керівництвом ГУ МВС та СБУ України в Полтавській області, головного управління освіти та науки облдержадміністрації Валерій Асадчев вручив дітям пам’ятні подарунки.
* * *
Привітати випускників Полтавської ЗОШ І–ІІІ ступенів № 34, яку очолює заслужений працівник освіти України, депутат обласної ради Любов Єрмак, прийшли заступник голови обласної ради Володимир Марченко, голова Октябрської районної в
м. Полтаві ради Олег Пругло. Нинішній навчальний рік був багатим на досягнення та успіхи учнівського й педагогічного колективів.
* * *
Свято останнього дзвоника пройшло в усіх загальноосвітніх школах області.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.