Слово – зброя

Анатолій ВАСЕВИЧ
Олена ІГНАТЕНКО
Леонард НІКОЛАЄНКО
“Зоря Полтавщини”

 У виступах акцентувалася увага  на всебічному об’єктивному висвітленні реалій нинішнього життя, що сприятиме розбудові Української держави. Наголошувалося, що журналістське слово надихає, творить добро, стає потужною зброєю у відстоюванні інтересів співгромадян.
Кращим представникам журналістського корпусу області було вручено почесні відзнаки облдержадміністрації, обласної ради, Національної спілки журналістів України.
Відбулася символічна посвята студентів у журналісти. Майстри мистецтв подарували присутнім святковий концерт.
***
Міський голова Полтави Андрій Матковський, секретар міськради Олександр Козуб побували в редакціях друкованих та електронних ЗМІ, привітали журналістів із професійним святом, вручили почесні відзнаки та подарунки.
***
У Миргороді відбулася виїзна прес-конференція начальника ГУ МВС України в Полтавській області, генерал-майора міліції Михайла Цимбалюка, де йшлося про роботу правоохоронців, спрямовану на профілактику та розкриття злочинів, співпрацю органів міліції та ЗМІ. У Великих Сорочинцях правоохоронці у присутності журналістів спалили 100 кг наркотичних речовин вартістю майже 2 млн грн, які були раніше вилучені.
Творчі колективи ЗМІ, що з’їхалися на прес-конференцію з усієї області, а також велику групу журналістів нагородили почесними грамотами та цінними подарунками.
***
Керівництво ГУ МНС України в Полтавській області та управління з питань НС облдержадміністрації привітали журналістів під час масштабних практичних командно-штабних навчань, які проходили у Зіньківському районі. Ряд співробітників ЗМІ відзначено Почесними грамотами Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.
Надійшли привітання і з інших установ та організацій. Ми щиро вдячні усім, хто привітав зорянський колектив із професійним святом. Переконані, що й надалі наша співпраця задля блага полтавської громади буде плідною, матиме тверде партнерське підгрунтя.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.