“Справедливість” відроджується

Однак з ряду обставин об’єднання не відбулось, і партія поновлює свою діяльність у повному обсязі. Рішення про це було прийняте на другому етапі V з'їзду партії 28 березня 2009 року.
Відтоді відбувся ряд організаційних змін, до лав “Справедливості” нині приєднуються вихідці з Соціалістичної партії України, котрі активно виступали за оновлення СПУ. Почесним головою об’єднаної партії обраний Іван Чиж, головою центральної ради – Станіслав Ніколаєнко. Партія має на меті об’єднати ліві сили України.
Полтавська конференція обрала раду обласної організації партії “Справедливість” у кількості 51 особи, керівні та виконавчі органи і делегатів на черговий з’їзд. Головою ради ПОО партії “Справедливість” став депутат Полтавської обласної ради Віктор Іноземцев. Він подякував однопартійцям за довіру, відзначивши, що його обрання – ще й висока відповідальність.
– Для досягнення спільного результату необхідно визначити пріоритети в роботі політичної сили. Наші головні завдання – вирішення проблем аграрного сектора, бюджетної сфери, освіти, малого та середнього бізнесу, донесення нашої ідеології до широких верств населення, – підкреслив новообраний лідер обласної організації партії “Справедливість”.
Зоря Полтавщини,  П’ятниця, 29 травня 2009 р., 3 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.