Спіймались на гарячому

На момент затримання о першій годині ночі було викрадено всього лише 200 літрів, але тільки через те, що тиск виявився занизьким. Розчарувавшись, злодії вже збиралися додому. Саме в цей момент наспіли співробітники міліції.
– Наші працівники затримали автомобіль “ГАЗ-51”, – говорить Микола Михайлик, начальник управління карного розшуку ГУ МВС України в Полтавській області. – Саме на ньому перевозилося крадене. У кузові був спеціальний контейнер, який вміщує 5 тонн конденсату, з відводами для його закачування та перевезення. Вилучені також інші ємності, шланги, гумові рукавички із залишками пального. Ми уже встановили, що “промисел” тривав з листопада 2008 року, але не був системним. Знайшли і так звані відстійники, де зберігалося 10 тонн викраденого конденсату і який ще не встигли реалізувати.
Троє із затриманих нині перебувають під вартою, інші – на підписці про невиїзд. Проти них порушено кримінальну справу за фактом крадіжки, яка вчинена за попередньою змовою групою осіб. Їм загрожує до 5 років позбавлення волі.
“Зоря Полтавщини”, 10 квітня, 15 стор.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.