Спортивний калейдоскоп

***
У спортивному комплексі Полтавської спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву № 2 відбулися фінальні змагання з волейболу сезону 2008–2009 рр. всеукраїнської дитячої ліги серед юнаків 1992–1993 років народження.
До Полтави приїздили п'ять найсильніших команд із Хмельницького, Дніпропетровська, Прилук (Чернігівська область), Чернігова та Вінниці.
У підсумку п'ятиденних змагань перемогла команда Вінниці, "срібло" – у волейболістів із Хмельницького, "бронза" – у дніпропетровців. Полтавці – на четвертій сходинці.
***
У Львові проходив чемпіонат України з плавання серед команд ДЮСШ, в якому взяли участь понад 450 учасників із усіх областей країни.
Представниця ДЮСШ №2 м. Комсомольська Ксенія Антонова здобула "бронзу" на дистанціях 200 та 400 метрів у комплексному плаванні. До змагань її готував тренер майстер спорту Валерій Паметов.
24–27 березня у Харкові відбувся відкритий чемпіонат України з плавання серед дорослих, у якому взяли участь і кращі плавці Полтавщини.
***
Спортсмени обласної організації ФСТ "Динамо" та клубів міліції
позмагалися у турнірі з рукопашного бою.
У командному заліку перемогли співробітники Полтавської спецроти "Грифон". На другому місці – співробітники Полтавської спецроти "Беркут". На третьому – спортсмени головного управління МВС України у Полтавській області.
В особистому заліку переможцями стали: у в/к 65 кг – Максим Домашенко, у в/к 70 кг – Ігор Лисенко, у в/к 75 кг – Дмитро Скляр, у в/к 80 кг – Олександр Куць, у в/к 85 кг – Роман Цеберко, а у в/к понад 85 кг – Максим Величко.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.