КрАЗ і “Далгакіран компресор Україна” продовжили співпрацю

“АвтоКрАЗ” здійснив друге в поточному році відвантаження на адресу ТОВ “Далгакіран компресор Україна” – лідера серед постачальників дизельних генераторів і компресорної техніки на території України, партії повнопривідної техніки КрАЗ. На цей раз до замовника вирушили тільки сідельні тягачі КрАЗ-6443 колісної формули 6Ч6.
Сідельний тягач КрАЗ-6443, призначений для буксування транспортних і спеціальних причепів повною масою 48 тонн, має повну масу автопоїзда 59 тонн, вертикальне навантаження на сідельно-зчіпний пристрій – 17 тонн. Відвантажені автомобілі оснащені рядним турбонаддувним 6-циліндровим двигуном Євро-5 потужністю 375 к. с., агрегатованим і з дводіапазонною механічною 9-ступеневою коробкою передач.
Згідно з договором виготовлені КрАЗом вантажівки пофарбовані в біло-блакитний колір, бо після монтажу на них замовником спеціального обладнання машини будуть відправлені кінцевому вантажоодержувачу для обслуговування українських атомних електростанцій.
Нагадаємо, що попередня поставка на адресу “Далгакіран компресор Україна” була в кінці травня поточного року. Тоді для монтажу на адресу цієї компанії пішли бортові всюдиходи КрАЗ-6322 і сідельний тягач цієї ж моделі. Після виконання своїх зобов’язань в повному обсязі з “Авто-КрАЗом” даний контрагент підписав додатковий договір на виготовлення повнопривідних тягачів, що і було виконано.

Діна СТЕГАНЦЕВА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.