Виїзні баталії “Динамо” і “Зорі”

Київський футбольний клуб “Динамо” у четвертому турі Ліги Європи здобув непросту перемогу над швейцарським “Янг Бойз” у Берні – 1:0. Кияни нарешті перервали шестиматчеву серію без перемог і завдяки голу Віталія Буяльського у другому таймі достроково оформили путівку до 1/16 турніру.
Але виїзний успіх був непростим. У першому таймі фізично потужні футболісти “Янг Бойз” переграли українських візаві за всіма статтями, проте втілити свою перевагу в забиті м’ячі не змогли. У другій половині матчу наставник киян підсилив напад, випустивши замість лівого захисника Кендзьори форварда Кравця. Тож гості значно додали у грі, з’явилися гострі моменти. Зрештою, на 70-й хвилині Буяльському вдалося вразити ворота швейцарського клуба – 0:1.
Господарі намагалися зрівняти рахунок, виконали аж сімнадцять кутових, але врятувати гру так і не змогли. Таким чином ФК “Динамо” з десятьма очками оформив собі путівку в 1/16 Ліги Європи і взяв реванш за поразку в кваліфікації Ліги чемпіонів.
* * *
Луганська “Зоря”, на жаль, поступилася на виїзді аутсайдеру своєї групи – німецькому клубу “Герта” – 2:0. Поразка, яка, втім, зовсім не є вирішальною. “Зоря” все ще друга у своїй групі і зберігає відмінні шанси на вихід в 1/16 фіналу.

Богдан ЛЕБІДЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.