Привітання з буремного сходу

Дорогі полтавці!
Безсумнівно, Полтава – найкраще місто на Землі. Красуня над Ворсклою для кожного з нас мов мама, сестра, кохана… Хтось у Полтаві народився і провів щасливі роки дитинства, хтось зустрів свою першу любов, хтось здобув свою першу перемогу, хтось здійснив свою першу заповітну мрію. А тепер, із любові до рідного краю, нам доводиться тут, на Луганщині, далеко від дому та родин, боронити спокій у рідній Полтаві.
Друзі, вітаючи з Днем нашого міста, хочемо побажати усім мирного неба над головою, добра, взаємоповаги, щирих надій. Нехай життя у Полтаві завжди буде мирним і щасливим, нехай діти дзвінко сміються, молодь успішно навчається і сумлінно працює, хай будуть шана та повага всім людям.
Нехай наше місто розвивається, буде щедрим та привітним до його мешканців і гостей.
Командир роти капітан В’ячеслав ВЕКЛЮК; заступник командира роти з морально-психологічного забезпечення молодший лейтенант Ольга НІКІШИНА; сержант роти з матеріального забезпечення Сергій ГАВРИШ; заступник командира 2-го взводу молодший сержант Сергій БРАЖКО; навідник старший солдат Володимир ТКАЧЕНКО.

Від редакції: Це привітання з Днем Полтави від бійців 1-ї мотопіхотної роти 16-го батальйону 58-ї окремої мотопіхотної бригади надійшло в редакцію “Зорі Полтавщини”, коли номер за 22 вересня було вже віддруковано. Втім сподіваємось, що нашим читачам, усім полтавцям буде приємно отримати віншування від земляків-захисників України і нині.
У свою чергу щиро зичимо авторам привітання, усім, хто несе важку й небезпечну ратну службу, боронячи суверенітет і соборність нашої держави, міцного здоров’я, сил духовних і фізичних, Божого благословення.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.