“Ворскла” – “Олімпік” – 1:1

Суперником полтавської “Ворскли” у восьмому турі чемпіонату Прем’єр-ліги України з футболу був донецький “Олімпік”. Наші земляки налаштовувалися продовжити свою переможну серію, яка налічувала три гри. І начебто все складалось якнайкраще. Футбольна фортуна усміхнулася полтавцям вже на 11-й секунді. Швидкий гол забив Кравченко – 1:0. На футбольному майданчику почалося вперте й напружене протистояння: господарі намагалися розвинути успіх, гості – будь-що відігратися. І донеччанам вдалося зробити це на 27-й хвилині, після реалізації пенальті у ворота “Ворскли”. Далі Кадимян, Ребенок, Коломоєць старалися загострити темп гри і вивести свою команду вперед. Та, на жаль, у завершальній фазі “ворсклянам” відверто не таланило.
У другому таймі загальна картина поєдинку особливо не змінилася. Хіба що її доповнили більше дрібних фолів, застережень арбітра, словесних перепалок.
Під завісу зустрічі полтавці мали кілька реальних нагод для взяття воріт після розіграшу “стандартів”, та не скористалися ними – рахунок залишився незмінним. Отож бойова нічия.
У звітній зустрічі за наших земляків грали: Ткаченко, Матвієнко, Чижов, Чеснаков, Даллку, Пердута, Кадимян (Одарюк, 82), Скляр, Ребенок, Кравченко (Кобахідзе, 71), Коломоєць (Загорулько, 86).
Результати інших матчів восьмого туру: “Шахтар” – “Зоря” – 3:1, “Зірка” – “Чорноморець” – 0:1, “Карпати” – “Верес” – 1:6, “Сталь” – “Маріуполь” – 0:1, “Динамо” – “Олександрія” – 3:0.

Богдан ЛЕБІДЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.