Змагалися депутати і сільські голови

На навчально-спортивній базі комунального закладу ДЮСШ “Олімпійські надії” у Полтаві, на березі Ворскли, відбулася традиційна обласна спартакіада сільських, селищних голів, голів районних рад та їхніх заступників, працівників виконавчого апарату обласної ради. Таке спортивне дійство проводять для активізації фізкультурно-оздоровчої роботи серед керівників органів місцевого самоврядування. Організаторами змагань виступили обласна рада, управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, обласна організація ВФСТ “Колос” АПК України, повідомили в прес-службі обласної ради.
Учасників привітали голова обласної ради Олександр Біленький та начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Олександр Буцький.
Олександр Біленький, зокрема, зазначив, що депутати місцевих рад та працівники органів місцевого самоврядування області мають значний спортивний потенціал. Свідченням цього є їхні успіхи на Всеукраїнській спартакіаді, де полтавці щороку поліпшують свої результати. Обласна рада підтримує розвиток фізичної культури і спорту, за рішенням депутатів у нинішньому році в області буде збудовано ще 20 спортивних майданчиків зі штучним покриттям.
Представники 22 районів помірялися силами у пляжному волейболі, шашках, перетягуванні канату, гирьовому спорті.
У загальнокомандному заліку перемогу святкувала команда Гадяцького району, друге місце – у Миргородського, третє – в Оржицького районів.
На майданчику пляжного волейболу не було рівних гадячанам, перетягнути канат найкраще вдалося пирятинцям. У гирьовому спорті і шашках переможці й призери визначалися в особистих заліках. Серед гирьовиків перше місце виборов Роман Ксьонз із Миргородського, друге – Віктор Якимович із Полтавського, третє – Сергій Давиденко з Гадяцького районів. У змаганнях із шашок найсильнішими були відповідно Вадим Біляк з Гадяцького району, Сергій Козій з Миргородського району і зіньківчанин Сергій Хоменко.
Виконавчий директор Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування Володимир Микійчук та голова обласної організації ВФСТ “Колос” Анатолій Головань вручили кращим спортсменам кубки, медалі та дипломи.

Анна ДОРОШЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.