ПАТ “ПААЗ” зберігає лідируючі позиції

Підприємство групи “КрАЗ” – ПАТ “Полтавський автоагрегатний завод” – за підсумками роботи в січні–серпні 2017 року збільшило обсяг реалізації продукції порівняно з аналогічним періодом минулого року на 32,6 відсотка. При цьому підприємство продало товарів на суму майже 106 мільйонів гривень. У тому числі гальмівної апаратури реалізовано майже на 83 мільйони гривень (приріст – 28 відсотків), товарів народного споживання – понад 20 мільйонів гривень (69 відсотків приросту).
Експорт у загальному обсязі відвантаженої за вісім місяців 2017 року продукції склав 71,3 відсотка, в тому числі гальмівної апаратури – 80,8 відсотка.
За аналізований період значно збільшилися поставки до країн СНД, порівняно з цим же періодом минулого року. У тому числі до Республіки Білорусь – на 57,5 відсотка, Киргизстану – 65,7 відсотка, Казахстану – більш ніж на 123 відсотки, Узбекистану – більш ніж у 5 разів, Грузії – більш ніж у 6 разів. Проводилися відвантаження новим споживачам у Молдові та Азербайджані. У цілому, за підсумками восьми місяців 2017 року, частка відвантаженої на експорт продукції зросла майже на 32 відсотки у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
У серпні підприємство працювало також результативно, продемонструвавши зростання показників продажів як до аналогічного періоду минулого року, так і до попереднього місяця поточного року. Так, у серпні в порівнянні з липнем 2017 року випуск продукції збільшився на 15 відсотків, зокрема гальмівної апаратури – на 17 відсотків, товарів народного споживання – на 14 відсотків.

Діна СТЕГАНЦЕВА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.