Кращі за професією

Обласні професійні змагання лісорубів нещодавно провели у Борівському лісництві Полтавського лісгоспу за діючими правилами Міжнародної асоціації вальників лісу (IALC).
– Проведений щорічний, двадцятий, обласний конкурс-змагання вальників лісу. Його мета – визначити кращого за професією, яка є однією з найбільш почесних і важливих у лісовому господарстві. Учасники демонстрували свою майстерність у п’яти конкурсах, бралися до уваги швидкість і точність виконання завдань, – зазначив заступник начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Микола Чумак.
Участь в конкурсі-змаганнях вальників лісу взяли Олександр Найда (Гадяцький лісгосп), Віктор Тимошенко (Пирятинський лісгосп), Максим Коршунов (Полтавський лісгосп), Сергій Глушко (Лубенський лісгосп), Сергій Вакуленко (Кременчуцький лісгосп) та Дмитро Розсоха (Миргородський лісгосп).
До трійки призерів увійшли представники Гадяцького, Пирятинського та Полтавського лісгоспів, повідомили в прес-службі обласного управління лісового та мисливського господарства.
На двадцятому всеукраїнському конкурсі-змаганнях вальників лісу Полтавщину представив Олександр Найда з Гадяча, який уже не перший раз перемагає в професійному конкурсі на регіональному рівні.
– Приємно, що у нас на Полтавщині є професіонали такого рівня, – зазначив заступник голови ОДА Роман Товстий. – Тепер майстерність наших лісників побачили й їхні колеги з інших областей України.

Анна ДОРОШЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.