Продажі Полтавського автоагрегатного заводу зростають

Полтавський автоагрегатний завод, підприємство групи “КрАЗ”, у липні спрацював із високими результатами щодо аналогічного періоду минулого року. Зростання загальних показників реалізації до липня 2016-го склало 21 відсоток, у тому числі гальмової апаратури – 12 відсотків, товарів народного споживання – 54 відсотки.
Упевнений ріст продажів “ПААЗ” продемонстрував і за 7 місяців роботи в поточному році. Так, у січні–липні 2017 року Полтавський автоагрегатний завод на 34 відсотки збільшив обсяг реалізації продукції щодо аналогічного періоду минулого року. Всього завод продав товарів на суму понад 89 мільйонів гривень. При цьому гальмової апаратури реалізовано більш ніж на 70 мільйонів гривень (приріст – 31 відсоток), товарів народного споживання – понад 16 мільйонів гривень (69 відсотків).
Майже 73 відсотки – частка експорту в загальному обсязі відвантаженої з початку року продукції, у тому числі гальмової апаратури – 81,1 відсотка. Найбільша кількість постачань здійснювалася в Казахстан і Білорусь, їхні обсяги збільшилися, в порівнянні з торішнім показником, на 123 і 46,2 відсотка відповідно. Здійснювалися відвантаження в Киргизстан, у тому числі новим споживачам – з Узбекистану, Молдови і Грузії. У цілому ж, за підсумками семи місяців 2017 року, частка відвантаженої на експорт продукції зросла на 45 відсотків до аналогічного періоду минулого року.

Діна СТЕГАНЦЕВА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.