Креативні навчальні табори чекають на молодь

Із 5 по 15 серпня 2017 року на березі річки Псел біля села Псільське Великобагачанського району відбудеться вишкільний табір волі та характеру “Відвага”. Організатори заходу – ГО “Молодіжний Націоналістичний Конгрес”, Міністерство молоді та спорту України, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА.
На учасників чекають життя в наметах, ранкова руханка, тренінги, лекції від громадських діячів, істориків, політиків, відомих експертів у різних сферах. Також у програмі передбачені фізичне й інтелектуальне навантаження, елементи вишколу, командні ігри, вечірні ватри та багато іншого. У “Відвазі” діє “залізна” дисципліна. Кожен учасник виконує всі накази Проводу, дотримується чіткого розпорядку дня.
Анкета учасника вишкільного табору “Відвага імені І. Гавдиди” 2017 року – на сайті: https://goo.gl/7HseQF.
Детально про табір та умови участі можна ознайомитись на сайті: http://mnk2017.tilda.ws/.
Подробиці – за телефоном +38(063) 270-58-14, Андрій.
* * *
На базі дитячого табору “Джерело” у Новосанжарському районі з 9 по 22 серпня проходитиме “Майстерня відповідального українця”.
Протягом 14 днів вихованці знайомитимуться із відомими особистостями – волонтерами, науковцями, психологами, менеджерами, політиками, випробуватимуть свої вміння працювати в команді, отримуватимуть практичні завдання, а наприкінці матимуть змогу представити власні плани для соціальної роботи.
Організатор “Майстерні відповідального українця” – громадська організація “Команда небайдужих”. Співорганізатори – комунальна установа “Обласний молодіжний центр” Полтавської обласної ради та громадська організація “Полтавське православне молодіжне братство”. Проект реалізується при фінансовій та інформаційній підтримці обласної державної адміністрації, обласної ради і департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.
Організатори беруть на себе витрати за проживання та харчування учасників “Майстерні”. Простір вільний від алкоголю та нецензурної лексики.
Детальна інформація за тел.
066-757-40-41.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.