“Карпати” – “Ворскла” – 1:3

Суперником полтавської “Ворскли” у другому турі чемпіонату України з футболу Ліги Парі-Матч були львівські “Карпати”. Незважаючи на те, що наші земляки грали на виїзді, вони провели поєдинок доволі впевнено і цілком заслужено привезли додому переможних три очки.
Вже на другій хвилині “Карпати” організували небезпечну атаку. Чачуа пробивав головою у неприкритий кут воріт, але влучив у стійку. “Ворскла” відповіла голом. Ребенок навісив зі штрафного, Шарпар на дальній штанзі спрямував м’яча паралельно лінії воріт, і Коломоєць відкрив рахунок. Втім буквально через десять хвилин господарі відквитали пропущений м’яч – 1:1.
На початку другого тайму Шарпар у центрі обіграв Аркеса, зробив передачу на Коломойця, отримав пас у відповідь і влучно пробив по воротах – 1:2. Далі гра помітно заспокоїлася. Звичайно, це було на руку “ворсклянам”, які таким чином утримували вигідний для себе рахунок. Більше того, на доданій арбітром хвилині Одарюк втретє засмутив львівських вболівальників. Отож, 1:3 – впевнена перемога полтавського клубу.
У звітній зустрічі за наших земляків грали: Шуст, Пердута, Скляр, Кадимян, (Одарюк, 73), Кулач (Кравченко, 59), Шарпар, Чеснаков (к), Матвієнко, Коломоєць (Загорулько, 83), Даллку, Ребенок.
Результати інших матчів другого туру: “Верес” – “Олександрія” – 0:0, “Чорноморець” – “Сталь” – 0:1, “Шахтар” – “Динамо” – 0:1, “Зоря” – “Маріуполь” – 1:1, “Зірка” – “Олімпік” – 0:0.

Богдан ЛЕБІДЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.