Спортивний калейдоскоп

Карате
В Астані (Казахстан) відбувся чемпіонат світу з Кіокушинкай карате (WKO), на якому у ваговій категорії до 75 кг виступив Олександр Свинаренко з Лохвиці й виборов бронзову медаль.
Дзюдо
У китайському місті Хух-Хото відбувся міжнародний турнір із дзюдо світової серії Гран Прі. У складі збірної України у змаганнях брала участь кременчуцька дзюдоїстка Єлизавета Каланіна (вагова категорія +78 кг). Спортсменка завоювала срібну нагороду, поступившись у фіналі суперниці-кореянці.
Пауерліфтинг
На чемпіонаті світу з класичного пауерліфтингу, що завершився в Мінську (Білорусь), полтавець Анатолій Новописьменний, який виступав у різновіковій категорії до 93 кг, підкоривши в сумі 820 кг ваги, став континентальним рекордсменом серед юніорів і посів четверте місце.
Футбол
У Крутому Березі, на околиці обласного центру, на стадіоні “Лтава” відбувся товариський матч між ФК “Полтава” та молодіжним складом полтавської “Ворскли”. Перемогла в цій зустрічі команда з першої ліги – 1:3.
Легка атлетика
На чемпіонаті України з легкої атлетики полтавка Ірина Бескровна стала чемпіонкою в бігу на 400 м з бар’єрами.
Гандбол
Команда з Гребінки стала переможницею турніру з гандболу серед ветеранів, який відбувся в селищі Руська Поляна Черкаської області. Друге місце посіли господарі, третє – спортсмени зі Знам’янки, що на Кіровоградщині.
Спартакіади
В Пирятині відбулася спартакіада серед працівників підприємств, установ та організацій. Провели її районна організація ВФСТ “Колос” та міська рада. Фізкультурники змагалися з гирьового спорту, легкої атлетики, перетягування канату, волейболу, армспорту та міні-футболу. Перше місце виборола команда “Освіта” Пирятинської міської ради, друге – у збірної держслужбовців, третє – у працівників місцевого сирзаводу. Паралельно проходила спартакіада людей з особливими потребами, участь у якій взяли близько 70 спортсменів.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.