Допомагати дітям – це здорово

Згідно зі статистичними даними майже половина дітей дошкільного віку мають проблеми зі здоров’ям, а потім, у школах, ще вищий відсоток українських школярів, усе через ті ж проблеми, навіть звільняють від уроків фізкультури. Переломити нездорову тенденцію можна лише спільними зусиллями. Водночас кожен має внести свою лепту у вирішення зазначеної проблеми, так вважають у будівельній компанії “SMNK”. І роблять конкретні добрі справи…
Нещодавно, під час святкування Фестивалю досягнень, дитячому садочку № 26 “Перші кроки”, що по вулиці Стрітенській в обласному центрі, було вручено сертифікат на придбання спеціалізованого дитячого спортивного майданчика загальною вартістю близько 70 тисяч гривень. Благодійниками стали керівники компанії “SMNK”.
– Ми, дорослі, завжди хочемо бачити своїх дітей здоровими, міцними, загартованими. Адже добре знаємо, що запорукою майбутнього є здорова дитина, – зазначила, вручаючи сертифікат, комерційний директор будівельної компанії “SMNK” Вікторія Роман. – Вихователі, батьки і влада роблять усе для того, щоб не лише дати дітям знання, а й виховати їх гідними громадянами своєї країни. Тож бажаємо вам, дорогі діти, великих перемог у житті і в спорті!
Привітав учасників свята й заступник Полтавського міського голови Віталій Нікіпелов. Він наголосив, що головним завданням бізнесу та підприємців є створення робочих місць і сплата податків. Але бізнес також може поліпшувати життя навколо себе, і ми вітаємо такий бізнес.
Зручне місце розташування, у центрі Полтави, затишне приміщення дошкільного закладу №26 і вдосталь місця для дозвілля, закрита територія, чудовий високопрофесійний персонал, хороший догляд за дітьми й цікаві заняття – це те, що вигідно вирізняє цей дитсадок серед аналогічних полтавських закладів. Тепер до цього переліку додався ще й новий спортмайданчик.
У здоровому тілі має бути здоровим і дух. Тому будівельна компанія “SMNK” опікується й розвитком “Сімейної школи природи”, яка функціонує на базі Аграрно-економічного коледжу Полтавської державної аграрної академії. Зокрема для учнів було придбано обладнання для проведення аерофотозйомок, організації занять з природознавства, етики й естетики. Сімейна школа перш за все виховує природне сприйняття світу дитиною. Це – художнє проектування, рослинництво, малюнок, спортивне орієнтування на місцевості, виживання в екстремально складних умовах, водне регулювання грунтів, інженерний напрямок…
Не навчивши дитину бачити та відчувати світ, складно виховати чуйну людину, готову відгукнутися на проблеми інших. Адже саме відчуття є первинним в будь-якому ділі. Які відчуття, такі й дії та справи людини.
Насамкінець про основну діяльність компанії “SMNK” – зведення житлових будинків. Підприємство й тут іде в ногу з часом. Точніше – з новітніми технологіями. Адже зводить житло з екологічно чистих будівельних матеріалів. Скажімо, зараз проводяться роботи на двох будмайданчиках у центрі Полтави, по вулиці Стрітенській, 22 та 18. Це буде якісне й комфортабельне житло зі спеціальним утепленням зовнішніх стін. Квартири зручного планування в 7- та 8-поверхових будинках з індивідуальною системою опалення, приладами обліку води та природного газу.
Будівельна компанія “SMNK” – це вдалий приклад соціально відповідального бізнесу.

Людмила ДАЦЕНКО.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.