Університет під відкритим небом і фестиваль електронної музики

Ті, хто мріє опанувати гру на гітарі, стати професійнім фотографом, навчитися малювати, мали змогу нарешті спробувати втілити в життя свою мрію, ставши студентом “Вуличного університету”. Ініціаторами цікавої акції з організації відпочинку кременчужан різного віку і вподобань виступили Молодіжний парламент Кременчука, міський комітет молодіжних організацій, управління у справах сім’ї, дітей та молоді виконкому міської ради, Центр соціальних служб сім’ї, дітей та молоді у співпраці з громадськими організаціями міста, Фондом народонаселення ООН.
В одній із локацій “Вуличного університету”, що розмістився у міському парку культури і відпочинку “Придніпровський”, усі бажаючі мали змогу займатися шейпінгом на батутах або пограти у фрісбі на свіжому повітрі, в іншій – медики вчили надавати першу невідкладну допомогу постраждалим внаслідок надзвичайної події. Надавалася безкоштовна психологічна допомога тим, хто звернувся до відповідних фахівців.
Із нагоди відзначення у світі Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками та їхнім незаконним обігом у міському парку була проведена ще одна акція – “Я проти наркотиків!” Волонтери розповідали містянам про причини наркоманії й інших згубних звичок, їхні наслідки, а також пропонували анонімне безкоштовне експрес-тестування на ВІЛ/СНІД.
***
Участь у першому фестивалі електронної музики й селфі “Festmolodь”, що був проведений у Кременчуці, взяли кращі ді-джеї наддніпрянського міста. Запальні ритми, яскраве світлове шоу, можливість потанцювати просто неба й отримати несподіваний подарунок від організаторів святкового дійства зібрали біля оригінальної фестивальної сцени у вигляді динаміка чималу кількість любителів сучасної музики різного віку. Феєричне дійство, що тривало до пізньої ночі, відбулося в міському парку культури і відпочинку “Придніпровський”.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.