“Джерело” чекає на відпочивальників

У  літньому дитячому православному таборі “Джерело”, яким опікується Полтавська єпархія УПЦ КП, протягом 2010–2016 років оздоровилися понад 1 300 дітей. З позаминулого року до організації дитячого дозвілля долучилися волонтери Полтавського батальйону небайдужих. Вони зайнялися благоустроєм території, допомагають робити ремонти в приміщеннях, лагодять інвентар, шиють необхідні речі, проводять майстер-класи.
Завдяки турботі волонтерів упродовж трьох літніх періодів у таборі “Джерело” безкоштовно оздоровилися понад 150 дітей із родин учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб. Усі витрати за їхнє перебування на відпочинку взяли на себе волонтери. Цьогоріч оздоровлення дітей АТОвців та дітей із родин ВПО буде також безкоштовним.
Табір знаходиться у селі Клюсівка Новосанжарського району. З дітлахами працюватиме досвідчений обслуговуючий персонал, будуть забезпечені п’ятиразове харчування, захоплююча культурно-масова програма. Серед пріоритетів табору – національно-патріотичне виховання маленьких українців.
Тривалість зміни – 21 день. Повна вартість путівки для дітей віком 6–10 років становить 4 725 гривень; для дітей віком 11–17 років – 4 935 гривень. Діє Програма часткового відшкодування вартості путівки для дітей із Полтави та області. Це здійснюється у межах асигнувань, передбачених в обласному та місцевих бюджетах на фінансування заходів обласної та місцевих програм з оздоровлення та відпочинку дітей. Відшкодування сягає 70 відсотків від повної вартості путівки, а батьківська доплата становить 1 417 гривень 50 копійок та 1 480 гривень 50 копійок відповідно.
Перша зміна у таборі “Джерело” розпочне роботу 29 травня, друга – 22 червня, третя – 16 липня, четверта – 9 серпня. Щодо путівок звертайтеся за телефонами (0532) 69-45-79, (095) 3852388 (Ольга). Електронна адреса: dgerelo.pl@gmail.com.

Наталія ГРАНЧАК,
директор дитячого закладу оздоровлення та відпочинку “Джерело”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.