Красиві й стильні

Три “так” від суддів телепроекту “Україна має талант. Діти” отримали юні спортсменки з Миколаївки Решетилівського району. Вони вразили зал вправами з молодого, але популярного виду спорту – воркауту.
– Аліна Тішевська і Руслана Приходько, дует із воркауту – “Strong & Beauty Girls” (сильні та красиві дівчата), продемонстрували прекрасний виступ у Києві, отримали компліменти від суддів програми Ігора Кондратюка, Слави Фролової та Дзідзьо… Воркаут у виконанні дівчат був представлений на цьому проекті вперше і викликав великий інтерес та зацікавленість у всіх присутніх. Наступний етап – відбірковий тур 9 лютого, – повідомив тренер дівчат Максим Рудько.
Молодий вид любительського спорту воркаут, що включає виконання різних вправ на турніках, брусах, перекладинах або без допомоги конструкцій, просто на землі, сприяє розвитку сили і витривалості, здобуває популярність у Решетилівському районі. Тут створена обласна асоціація, наприкінці минулого року відбувся турнір із цього виду спорту. Тоді допомогу в організації воркаутерам надав голова обласної ради Олександр Біленький. Підтримав він і поїздку дівчат на телеконкурс.
– Я дуже радий, що наша спільна робота з молоддю має такі результати, – відзначає він. – Розвиток молодіжного спорту в області залишається моїм особистим пріоритетом і завданням обласної ради у поточному році. У 2016-му виправили ситуацію із спортивними майданчиками зі штучним покриттям. Збудували коштом обласного бюджету 10 таких майданчиків, цього року в планах – спорудження не менше 15. Маючи хороші результати з воркауту, потрібно розглядати і варіанти споруд для занять цим видом спорту.

Іван ПЕТРЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.