Із вірою в серці

Дороге обладнання, придбане за благодійницькі кошти й передане пологовому будинку Кременчука, вже працює, допомагаючи передчасно народженим немовлятам. Гроші на купівлю портативного пульсоксиметра, переносного аспіратора та дихального контура до апарата Bear 750 CubPSV були зібрані в ході доброчинного всеукраїнського марафону “Пробіг із вірою в серці”, що відбувся у вересні 2016-го і в якому кременчуцькі спортсмени беруть участь із 2011 року. До речі, минулорічна акція стала рекордною за загальним розміром благодійних внесків (кременчужани пожертвували 105 тисяч 215 гривень) і кількістю учасників.
Передача придбаного реанімаційного обладнання кременчуцькому пологовому будинку відбулася в присутності Бориса Жигалова, індустріального директора компанії “Danon” в Україні, що традиційно виступає організатором благодійних пробігів, представників міської влади. Головний лікар пологового будинку Ярослав Прокопчук подякував усім, хто зініціював й організував пробіг, взяв у ньому участь.
За словами Ярослава Прокопчука, щороку в Кременчуці з’являється на світ близько 150 діточок, яким вкрай необхідна допомога не лише медиків, а й спеціалізованого обладнання.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.