Живопис та графіка Людмили Кошлай

У  Лубенській галереї образотворчого мистецтва відкрилася перша персональна виставка живопису та графіки молодої художниці Людмили Кошлай, твори якої вже встигли оцінити шанувальники далеко за межами міста.
До уваги лубенчан та гостей міста представлено більше 40 робіт у техніці олійного живопису, акварелі та графіки. Багато полотен написано з натури та з фото, зроблених художницею, за мотивами околиць, скверів міста, Мгарського монастиря.
Відкриваючи виставку, міський голова Олександр Грицаєнко побажав талановитій землячці успіхів у царині образотворчого мистецтва, адже їй є з кого брати приклад. Самобутню творчість молодої авторки відзначив начальник управління культури і мистецтв виконкому Лубенської міської ради Юрій Литовченко.
Член Спілки молодих художників “Друга неділя жовтня” обласної організації НСХУ, голова громадської організації художників Лубенщини “Пектораль” Аліна Гончарова-Цівінська привітала Людмилу Кошлай із першим, але таким надзвичайно важливим кроком у творчому житті, побажала їй успіху й підтримки. Заступник директора з виховної роботи школи №2 Людмила Огарьова зазначила, що пишається можливістю  працювати у закладі, в якому свого часу творили Володимир Малик та Ольга Хало, а зараз працює Людмила Кошлай.
Для відвідувачів галереї лунали пісні під акомпанемент гітари, акордеона.

Прес-служба Лубенської міської ради.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.