Гідні громадяни, надійні захисники

У  спорткомплексі “Спартак” обласного центру за підтримки Всеукраїнської спілки ветеранів АТО відбулися спортивні змагання з вільної боротьби. В них взяли участь команди школярів із Лубен, Зінькова, Глобиного, Полтавського району та Полтавської спортивної школи. Загалом це понад 100 спортсменів різного віку й різних вагових категорій.
Чесних перемог і справедливого суддівства побажав присутнім голова обласної федерації з вільної боротьби, директор спортивної школи, майстер спорту України Віталій Зінченко. Він також закликав юних спортсменів бути гідними громадянами своєї країни, а за потреби – й надійними її захисниками.
Учасників змагань від імені ветеранів антитерористичної операції привітав співорганізатор заходу, депутат обласної ради, голова Всеукраїнської спілки ветеранів АТО Петро Ворона:
– Ви – майбутні захисники нашої країни, майбутні воїни. Я думаю, що кожен із вас, коли буде нагальна потреба, піде служити й стане на захист Вітчизни. Так само, як нині це роблять ваші батьки й брати, й Україна буде захищена. Спілка воїнів АТО підтримує спортивну боротьбу, адже ми переконані, що спортивне загартування – це запорука здоров’я і розвитку нації. Свого часу я також займався боротьбою, виконав норматив І розряду, а коли проходив службу в армії, виконав норматив кандидата в майстри спорту з самбо. Бажаю, щоб кожен із присутніх тут спортсменів як мінімум став майстром спорту України, чемпіоном України. Зичу кожному проявити справжні фізичні й бійцівські якості, отримати перш за все перемогу над собою. Це – найважливіше.
Переможці та призери змагань отримали кубки й медалі від Всеукраїнської спілки ветеранів АТО.

 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.