Сільський голова восьми скликань

У  2017-му мине три десятки літ відтоді, як Хильківську сільську раду, що у Хорольському районі, очолює Олександр Марусенко. Коли вперше вирішив узяти участь у виборах голови сільради, й підозрювати не міг, що повсякденна нелегка робота стане справою його життя аж на три наступних десятиліття.
– Дуже приємно, що наші люди, мешканці, підтримують мене і загалом спільну роботу сільської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу – тих, кому громада довірила представляти її інтереси, – говорить Хильківський сільський голова Олександр Дмитрович Марусенко. – Працювати в місцевому самоврядуванні завжди було непросто. Нині – також, оскільки триває перехідний період, зокрема і щодо децентралізації влади. Наголошую, що, попри всі вітри змін, завжди нашу громаду активно підтримували керівники місцевого сільськогосподарського підприємства – СВК “Хильківський”. Ми відзначили професійне свято. Хочу привітати своїх колег, сільських голів, працівників рад місцевого рівня, керівників агроформувань, які допомагають місцевим радам, усім мешканцям.
Приємно й те, що нас у щоденній роботі підтримують і допомагають, розуміючи потреби селян, народний депутат України Костянтин Іщейкін, депутат обласної ради Мухтаров Фахраддін Аладін-огли. Сподіваємось, що і в подальшому наша співпраця реалізується у конкретних справах для людей Полтавського краю.

Сергій МІСЮРЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.