Спортивний калейдоскоп

Легка атлетика
На базі легкоатлетичного манежу стадіону “Ворскла” пройшов відкритий чемпіонат Полтави з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2004, 2005 та 2006 років народження і молодших за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому міської ради. Переможцями стали Дарина Варченко, Максим Токар, Дарина Нелюбіна, Ілля Комісаренко.
Багатоборство
З ініціативи відділу в справах спорту, сім’ї та молоді Миргородської міської ради, за підтримки ТСОУ та клубу активного відпочинку “Полігон 17М” пройшли міські змагання з військово-прикладних видів спорту серед допризовної молоді, присвячені Дню захисника України.
У метанні гранати кращий результат показав Девід Лісовський, у кульовій стрільбі з пневматичної зброї переможцем став Микола Горєлих, у військово-спортивній грі “Лазертаг” перемогла команда школи № 5.
Туризм
Близько 200 спортсменів взяли участь у відкритому чемпіонаті Полтави з пішохідного і велотуризму на Кубок міського голови в залік 21-ї обласної туристської спартакіади учнівської та студентської молоді, що проходив у селищі Вороніне на околиці обласного центру.
“Смугу перешкод” на схилах Монастирської гори найшвидше здолали Ольга-Валентина Оне з Миргорода, Інна Перерва з Полтави, Сергій Портяний із Лохвицького району. В командній першості призерами стали команди Машівського, Лубенського районів, Полтавського обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді. Серед велосипедистів кращими стали спортсмени з Полтави, Кобеляцького, Лохвицького і Лубенського районів. Перехідний кубок завоювали туристи з Кобеляк.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.