“Чорноморець” – “Ворскла” – 1:2

У  дванадцятому турі чемпіонату України з футболу Ліги Парі-Матч полтавська “Ворскла” грала в Одесі з місцевим “Чорноморцем”. На початку зустрічі господарі захопили ініціативу, намагаючись забити швидкий гол. Втім “зелено-білі” вміло організували оборонні редути, не даючи можливості суперникам загострювати ситуацію. Команди тримали непогані швидкості, але гра проходила переважно в центрі поля. Тож перша половина зустрічі закінчилася із нулями на табло. У другому таймі на 49-й хвилині нападник “Чорноморця” Коркішко пробився між кількома оборонцями “Ворскли” і змусив капітулювати Непогодова – 1:0. Та миритися з таким ходом подій гості не бажали. На 54-й хвилині Голодюк віддав пас вперед на Коломойця, який, відтиснувши оборонця, пробив у ближній кут воріт Боровика – 1:1. Невдовзі Турсунов пробивав із далекої відстані та не поцілив у ворота. Відповіддю одеситів була спроба Смірнова, який підрізав м’яч у дальній кут. Виручила штанга.
Обидві команди почали грати у відкритий футбол, а відтак чимало гострих моментів виникало у штрафних майданчиках голкіперів одеситів і полтавців. На 79-й хвилині “ворскляни” заробили право на кутовий, який виконав Бартуловіч, а на дальній штанзі Коломоєць в один дотик пробив: м’яч рикошетом від штанги пірнув до сітки воріт “Чорноморця” – 1:2. Невдовзі одесит Третьяков знову перевірив на міцність стійку полтавських воріт. Голодюк у відповідь пробив зі штрафного над поперечиною…
Гра завершилася перемогою “Ворскли”, яка нарешті перервала свою програшну серію, що тривала до цього чотири матчі.
За “зелено-білих” у звітній зустрічі грали: Непогодов, Чеснаков, Пердута, Сімінін, Голодюк, Турсунов, Кравченко (Скляр, 59), Бартуловіч, Ребенок, Кобахідзе (Сапай, 90), Коломоєць (Загорулько, 82).
Результати інших поєдинків дванадцятого туру: “Карпати” – “Сталь” – 0:1, “Волинь” – “Дніпро” – 3:0, “Олександрія” – “Динамо” – 1:1, “Олімпік” – “Зоря” – 0:2, “Зірка” – “Шахтар” – 0:3.

Степан КРАВЧЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.