Премія чекає на лауреатів

Продовжується прийом матеріалів на здобуття у 2016 році премії Полтавської обласної ради імені Лялі Убийвовк, заснованої для відзначення жителів області, учнівської та студентської молоді, учителів загальноосвітніх шкіл області за вагомий особистий внесок у збереження патріотичних традицій, утвердження спадкоємності, патріотичне виховання підростаючого покоління.
Премія присуджується у номінаціях: “У житті завжди є місце подвигу” – за патріотичне виховання молодого покоління, створення кімнат та музеїв бойової слави; “Ім’я твоє невідоме, подвиг твій безсмертний” – за пошукову роботу з увічнення пам’яті земляків – героїв-підпільників, які зробили вагомий вклад у визвольну боротьбу під час фашистської окупації, проведення фундаментальних досліджень історії свого краю, пов’язаної із діяльністю підпільних організацій та визвольною боротьбою, яка здійснювалася на окупованій фашистами території; “Пам’ять, відтворена музами” – за створення музичних, літературних творів, творів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва з висвітленням відповідної тематики.
Розмір премії складає 2000 гривень.
Пропозиції про присудження премії вносять відділи (управління) освіти райдержадміністрацій, міськвиконкомів, органи місцевого самоврядування, громадські та ветеранські організації.
У листі-клопотанні до оргкомітету премії вказуються прізвище, ім’я, по батькові кандидата на нагородження, місце навчання, роботи, посада, адреса проживання, контактні телефони, зазначається його конкретний внесок у справу патріотичного виховання та увічнення пам’яті земляків. До листа-клопотання, завіреного підписом керівника організації, установи та печаткою, додаються ксерокопії паспорта (свідоцтва про народження) та ідентифікаційного коду претендента.
Прийом матеріалів проводить обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді. Документи на здобуття премії приймаються до 1 листопада за адресою: 36014, м. Полтава, вул. Нечуя-Левицького, 4; тел. 2-49-86.
Оргкомітет премії.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.