Конференція медиків-лінгвістів

Днями на кафедру іноземних мов з латинською мовою та медичною термінологією Української медичної стоматологічної академії завітали учасники першої Всеукраїнської науково-практичної конференції “Актуальні питання лінгвістики, професійної лінгводидактики, психології і педагогіки вищої школи”.
На конференції працювали 137 учасників. Зокрема прибули представники Інституту слов’янської філології Католицького Люблінського університету імені Іоанна Павла II (Республіка Польща), Білоруського державного медичного університету, Інституту медицини, екології і фізичної культури Ульяновського державного університету (Російська Федерація).
У поважному форумі взяли участь студенти медичного факультету № 1 ВДНЗУ “УМСА”, де майбутніх лікарів активно залучають до наукової роботи і академічної культури з перших курсів.
Роботу конференції очолили перший проректор з науково-педагогічної роботи УМСА Віктор Бобирьов, заступник директора департаменту освіти і науки ОДА Галина Гажієнко, завідувачка кафедри іноземних мов з латинською мовою та медичною термінологією УМСА Олена Бєляєва. Науково-практична конференція поєднала вузькофахові дослідження і широкий спектр актуальних проблем психології та педагогіки вищої школи, медичної зокрема.

Прес-служба облдержадміністрації

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.