Зливи, сильний вітер…

Минулими вихідними, 28 та 29 травня, Полтавщину випробовувала негода. Унаслідок несприятливих погодних умов – злив, сильного вітру зі шквалами до 15–20 м/с – відключеними від електропостачання були 37 населених пунктів у 10 районах області. Для ліквідації наслідків буревію залучено 10 аварійних бригад ПАТ “Полтаваобленерго”. Станом на ранок понеділка 8 населених пунктів області ще залишалися без енергоживлення.
За даними центру пропаганди ГУ ДСНС України в Полтавській області, внаслідок буревію частково було пошкоджено шиферне покриття на 19 будинках у Кобеляках та в селі Тарасівка Гребінківського району. А в селі Новоселиця Семенівського району від розряду блискавки загорівся житловий будинок. Вогонь знищив очеретяну покрівлю, дерев’яне перекриття, частково вікна, стіни та домашнє майно.
Окрім того, через сильний дощ сталося підтоплення 13 присадибних ділянок в Пирятині, Лубнах, Миргороді та в селі Ковалі Чорнухинського району. У ліквідації наслідків підтоплення брали участь 4 відділення ДСНС.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.