Визначено перспективи

Ряд важливих питань життєзабезпечення області розглянули учасники чергової щотижневої апаратної наради у голови обласної державної адміністрації Валерія Головка.
Зокрема проаналізовано хід виконання призову на строкову військову службу та виконання планового завдання комплектування Збройних сил України. Як повідомив заступник військового комісара Полтавського обласного військового комісаріату Андрій Ткаченко, регіону визначене завдання з призову в кількості 604 особи. Створено 27 міських та районних призовних комісій, забезпечено максимальну гласність їхньої роботи.
На думку посадовця, завдання першого етапу призову (травень) буде виконано. Однак у червні виникатимуть значні труднощі. Так, підлягає виклику на засідання призовних комісій понад сім з половиною тисяч осіб, але значна частина з них ухиляється від призову. Причини цього, вважає Валерій Головко, криються у відсутності належної роз’яснювальної роботи. Батьки майбутніх солдатів мають знати, що призовники не направляються в зону АТО, що у військових частинах вони отримають належне матеріальне забезпечення. Голова ОДА вказав працівникам військкоматів на необхідність зробити акцент на безпосередньому спілкуванні з родинами призовників і для цього скласти відповідні графіки роботи.
Учасники зібрання підбили підсумки весняно-польових робіт в області й введення в експлуатацію житла у 2015 році та проаналізували перспективи на 2016 рік.

Віктор КОСТЯНТИНІВ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.