Наслідки підліткового максималізму

У  Кременчуці після свята останнього дзвоника четверо учнів потрапили в лікарню з діагнозом “алкогольне отруєння”. Як повідомили у прес-службі Кременчуцького відділу поліції, школярі святкували у різних компаніях. Першою 27 травня близько 14-ї до лікарні привезли восьмикласницю. За нею були ще дві дівчини та хлопець. Усім постраждалим школярам від 12 до 16 років. У лікарні потерпілим надали необхідну медичну допомогу.
Поліцейські також повідомили, що на батьків учнів будуть складені адміністративні протоколи за неналежне виконання батьківських обов’язків. Співробітники сектора ювенальної превентивної діяльності аналізують обставини, за яких діти опинилися на лікарняних ліжках з алкогольною інтоксикацією.
А наступного дня кременчуцьким рятувальникам довелося звільняти школярів з іншої пастки. Троє юнаків віком 16–17 років піднялись на водонапірну вежу, а злізти з неї самостійно не змогли. Близько 20-ї години до кременчуцьких рятувальників від місцевих правоохоронців надійшло повідомлення, що на водонапірній вежі по проспекту Свободи знаходяться троє неповнолітніх і потребують допомоги. Рятувальники 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини з допомогою висувної пожежної драбини зняли підлітків з башти.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.