“Ранок на “Лтаві” – рік в ефірі

Рік тому в оновленому форматі телеглядачі телеканалу “Лтава” побачили шоу “Ранок на “Лтаві”. Нові обличчя, сучасний студійний дизайн та неординарні журналістські ідеї  стали основою нового проекту.
Протягом року автори шоу невпинно експериментували: запрошували нових ведучих, цікавих гостей, шукали креативні підходи у подачі корисної інформації. Одне слово, дарували гарний настрій глядачам, які також неодноразово мали можливість побувати в студії “Ранку…”
Над випуском ранкового шоу наполегливо працює команда професіоналів, творчих і небайдужих людей. Святковий “Ранок на “Лтаві” розповів про тих, хто творить кожного ранку хороший настрій: ведучих, журналістів, інженерів, операторів, режисерів.
Злагоджена робота усієї творчої групи протягом року показала, що ризикувати і експериментувати варто. Варто ставити перед собою цілі і впевнено до них іти. Крок за кроком наближатися до бажаних результатів, удосконалюватися з кожним інтерв’ю, з кожним сюжетом і все це робити з позитивним і доброзичливим настроєм.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.