Полтавою курсує патріотичний тролейбус

Віднедавна в обласному центрі міським маршрутом № 6 “Завод ГРЛ – Південний вокзал” курсує патріотичний тролейбус. З депо у свій перший рейс він вийшов у Всесвітній день вишиванки – 19 травня. Першими пасажирами стали голова облдержадміністрації Валерій Головко, перший заступник голови ОДА Андрій Пісоцький, заступник Полтавського міського голови Віталій Нікіпєлов та полтавські журналісти.
Нагадаємо, що забрендували тролейбус у рамках конкурсу, який проводила громадська організація “Громадське об’єднання Полтава”. Конкурс тривав із 29 квітня по 13 травня поточного року. Організатори ставили за мету привернути увагу полтавців до болючої теми анексії Росією Криму і нагадати, що Крим – це Україна. За рішенням журі перемогу здобула студентка ПУЕТу Єлизавета П’ятаченко.
До речі, маршрут № 6 також обрали не випадково – він є у Полтаві найдовшим.
– Полтавська громада підтримує державну цілісність і єдність України. Крим був і залишається частиною нашої держави, а тимчасова його анексія Росією обов’язково закінчиться нашою перемогою, – наголосив Валерій Головко.
До речі, пасажири цього тролейбуса могли поставити свої підписи під зверненням громадськості міста до європейської спільноти щодо підтримки українців у їхньому прагненні й боротьбі за європейські цінності, а головне – за цілісність України.

Катерина ІЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.