“Мама, тато, я – спортивна сім’я”

Фінал обласного фестивалю під такою назвою напередодні Міжнародного дня сім’ї зібрав 20 родин з Полтавщини – переможців і призерів міських та районних етапів змагань. Найбільше представництво мали Полтава, Кременчук, Комсомольськ, Миргород.
Тринадцятий раз дійство організували працівники обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”. Цього разу фінал пройшов у спорткомплексі факультету фізвиховання Національного педагогічного університету ім. В. Г. Короленка. Сімейні команди – батьки з дитиною молодшого шкільного віку – змагалися в п’ятьох веселих естафетах, де треба було продемонструвати швидкість, кмітливість та взаємопідтримку, вміння зосереджуватись і долати перешкоди.
Нинішнього року найспритнішими стали родини Московців і Жирових з обласного центру та Нечосових із Комсомольська.
– Головною метою змагань є формування родинних традицій, заохочення дітей власним прикладом батьків до занять фізкультурою і здорового способу життя, – відзначила, вітаючи спортивні сім’ї, директор центру “Спорт для всіх” Людмила Калаптуровська.
Переможці представлятимуть Полтавщину на всеукраїнському фіналі, що пройде в червні в Херсонській області. Усі учасники отримали дипломи та подарунки.
(Детальне знайомство з кращими спортивними родинами Полтавщини – в наступному випуску зорянського додатка “Сім’я”).

Ганна ЯЛОВЕГІНА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.