Перемогли дружба і хороший настрій

Заключний етап обласної спартакіади серед депутатів місцевих рад, присвячений Дню Європи, завершився у Полтаві. 15 найкращих збірних команд, які стали переможцями зональних змагань, зійшлися в обласному центрі, щоб помірятися силами у волейболі, футболі, шашках та настільному тенісі. Баталії розгорілись неабиякі – адже кращі спортсмени увійдуть до збірної області, яка представлятиме честь Полтавщини на Всеукраїнській спартакіаді у Чорноморську Одеської області. Змагання відбуватимуться з 6 по 12 червня.
– Надзвичайно важливо, що саме спорт об’єднав сьогодні депутатів усіх рівнів і політичних поглядів, – зазначив у вітальному слові на відкритті другого етапу спартакіади голова обласної ради Олександр Біленький. – Дуже приємно, що депутати полюбляють не лише політичні баталії у своїх радах, а й спортивну конкуренцію. Я переконаний, що збірна команда Полтавщини на Всеукраїнській спартакіаді покаже, що у нас надзвичайно спортивна область.
Після відкриття учасники роз’їхались по “батальним полям”. Найзапекліше протистояння точилося на волейбольних майданчиках СДЮШ №2, де визначали найкращих волейболістів області. У безкомпромісній боротьбі збірна команда Решетилівського району з капітаном Олександром Біленьким посіла трете місце, пропустивши вперед депутатів-волейболістів Гребінківського та Глобинського районів. Також команда решетилівських депутатів стала третьою у змаганнях з шашок і настільного тенісу. За підсумками спартакіади команда Решетилівського району посіла друге загальнокомандне місце.
– Результат гідний. Кожна команда була достойна перемоги, депутати добре виступили, і жодна з ігор не була легкою розвагою. Вдячний усім, хто взяв участь у спартакіаді. Адже це була хороша нагода не лише представити свої громади на обласному рівні, а й у дружньому колі поспілкуватись з колегами, – підсумував результати змагань голова обласної ради.

Прес-служба обласної ради

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.