І знову вибори

На черговому засіданні Центральної виборчої комісії, що пройшло 10 травня, було прийняте рішення про призначення проміжних виборів народних депутатів України в чотирьох одномандатних виборчих округах, в тому числі й на Полтавщині. Це пов’язане з достроковим припиненням повноважень народного депутата України Тараса Кутового, обраного в одномандатному виборчому окрузі
№ 151 (Гадяцький, Гребінківський, Лохвицький, Пирятинський, Чорнухинський райони, частина Лубенського району), якого, нагадаємо, призначено міністром аграрної політики та продовольства України. Проміжні вибори народних депутатів України призначені на неділю, 17 липня 2016 року.
А вже найближчої неділі – 15 травня – вибори пройдуть у двох селах Пирятинського району. Вперше обиратимуться старости сіл Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Громадяни обиратимуть старост двох сіл –  Калинів Міст (староста працюватиме в селах Калинів Міст, Верхоярівка, Замостище) та Олександрівка (у сферу відповідальності старости входитимуть села Олександрівка, Рівне, Могилевщина), йдеться у повідомленні Пирятинської міської ради.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.