На здобуття премії імені Івана Франка

Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголошує до 1 травня 2016 року прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.
Для участі у конкурсі потрібно подавати нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної діяльності, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Приймаються твори, які були опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше, як за півроку до їх висунення.
На здобуття премії можуть бути висунуті роботи як окремих осіб, так і творчих колективів у складі не більше п’яти осіб.
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.11.2003 р. № 1832 “Про премію імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності” премія присуджується щорічно до дня народження Івана Франка – 27 серпня – у розмірі двох тисяч гривень на кожну номінацію за рахунок коштів, передбачених на цю мету в Державному бюджеті, і розподіляється Державним комітетом телебачення і радіомовлення України в таких номінаціях: за кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації; за кращий твір у телевізійній сфері; за кращий твір у радіомовній сфері; за кращу наукову роботу в інформаційній сфері.
Звертаємо увагу, що відповідно до п. 4 Положення про премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності одна й та ж кандидатура не може одночасно висуватися на здобуття премії з двома й більше творами.
На здобуття премії подаються: клопотання про присудження премії з короткою характеристикою твору та його автора; примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення; копія паспорта (у разі висунення на здобуття премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу).
Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України, з поміткою “на здобуття премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності”.
Положення про премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності розміщено на веб-сайті Держкомтелерадіо у рубриці “Виставки, конкурси, премії, фестивалі, календар знаменних дат”, підрубрика “Премії”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.