Під впливом агітації “ДНР”…

Прокуратура Полтавської області затвердила та направила до Артемівського міськрайонного суду Донецької області для розгляду по суті обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо мешканця Глобинського району.
Випускник професійно-технічного училища, 1996 року народження,  під впливом агітації терористичної організації “Донецька народна республіка”, що розповсюджувалась у соціальних мережах, поїхав на Донеччину, де упродовж липня–листопада 2014 року брав участь у діяльності незаконних збройних формувань “Російська православна армія” та “Горлівський батальйон  територіальної оборони ДНР”. Про це повідомив прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та державної прикордонної служби прокуратури області Микола Верблюд.
Зазначена особа обвинувачується за ч. 2 ст. 260 (участь у діяльності не передбаченого законом збройного формування) КК України. “Нині юнак перебуває під вартою, він активно сприяв проведенню досудового розслідування, повністю визнав свою вину у вчиненні злочину та шкодує про скоєне”, – зазначив Микола Верблюд.

Прес-служба прокуратури Полтавської області

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.